Voldtektsdommen og Gapestokken

Hva feiler det grasnautene i Aftenposten for tiden!?:

Aftenposten har snakket med mannen som står bak plakaten der to av de tre meddommerne er blitt identifisert med bilde, og alle tre med navn. Facebook-posten med plakaten er blitt delt over 3400 ganger

De anonymiserer altså personen helt uten logikk.

For «mannen» kan vel ikke være noen ringere enn Rune Fardal siden det var akkurat ham Dagsnytt 18 intervjuet over telefon i dagens sending der han gav rene ord for pengene.

Fardal er således ikke anonym (det skulle da også bare mangle) – alt mens en manipulerende Martine Aurdal gikk fullstendig i vranglås med sitt mantra «Gapestokk» – «er ikke rettferdig mot Meddommerene» – «og selv hadde hun sittet MANGE år som Meddommer» må vite…

Vel – jeg er og Meddommer (Borgarting Lagmannsrett).

*Og det minste jeg herunder skulle ha måttet tåle, var å få mitt navn i avisen hvis jeg i løpt av livet skulle dømme i en sak – farget av mitt eget subjektive skjønn slik disse tre ser ut til å ha gjort – for hvis ikke, må de jo være regelrett tilbakestående hele hopen!

Men aldri i livet om jeg hadde fattet den dypt uetiske beslutning som disse tre tok på bakgrunn av de ugjendrivelige bevis i saken som vitterlig forelå og som derav bidro til å voldta jenta – ikke bare en gang til, men gang på gang på gang resten av livet – mentalt!*

Art.: «Henges ut» meg midt i ryggen»!

Våre navn er offentlige, og vi skal konfronteres hvis vi forårsaker uopprettelige skader og begår urett som avstedkommer enorme tilleggslidelser!

Så kan rottemedia og dets forkrøpne talerør hyle så høyt de bare vil om «Gapestokk».

Det er kun deres eget navn, rykte og profesjon dere pletter!

For skadevoldere som svikter sin betrodde Dommergjerning skal alltid måtte stå til ansvar for et ukunne som resulterer i massive menneskelige ødeleggelser

Les også om to andre kvinner som holdt på å lide samme skjebne som Andrea i sitt møte med nettopp to av de tre frifunnede mennene, en tid forut:

Hemsedalsaken: Et spørsmål om kvinnesyn

Vist 185 ganger. Følges av 4 personer.

Kommentarer

Jeg synes det er helt fortjent at gjerningsmenn og de skyldige meddommerne vises frem med navn og bilde slik at alle får se hvem som har begått urett mot denne jenta.
Den eneste som mangler navn og bilde på er drosjesjåføren som i sin likegyldighet ikke foretok seg noen verdens ting da han så tre menn i 30-års alderen bære på en bevisstløs 18 år gammel jente ute av stand til å ta vare på seg selv. Han må jo ha skjønt hva som var på gang.

Når ikke Norsk Rett vil gi jenta oppreisning får det norske samfunnet gi henne det.
Og det gjøres ved å vise navn og bilde på de skyldige. Den eneste som slipper unna er Rune Eriksen.
Et navn det finnes mange av, men intet bilde på den rette Rune Eriksen.

Annonse

Nye bilder