AP i stor intern uenighet og krangel! ....

Vel – knappe 3 måneder før valget viser det seg at det er stor intern uenighet innen sentralstyret og APs ledelse om valg av strategi etc. Det er åpenbart at dette partiet lider av mange interne problemer før valget – og som har gitt seg store utslag i meningsmålingene som viser klart flertall for de borgerlige! Den interne maktkampen mellom ulike fraksjoner viser den store svakheten ved et internt system i AP – hvor mange kjøper seg makt og innflytelse ved valgkampbidrag fra fagforbund og organisasjoner – og som på godt norsk kalles politisk korrupsjon! Jf sakset fra VG -

Hevder Ap er uenig om valgkampstrategi
Knappe tre måneder før høstens stortingsvalg skal det være uenighet innad i Arbeiderpartiet om hvordan Høyre skal stoppes. Skal Ap jakte vinglevelgere eller sofavelgere, er spørsmålet.

- UENIGE: Ifølge Dagsavisen er Arbeiderpartiet uenige om hvordan Høyre skal stoppes i høstens stortingsvalg.
Flere kilder i Aps sentralstyre sier til Dagsavisen at uenigheten ennå ikke er løst. Så lenge den består, vil det være vanskelig for partiet å meisle ut en klar og tydelig valgkampstrategi med et budskap som sitter, sier kildene til avisen.

Etter det Dagsavisen forstår, mener statsminister og partileder Jens Stoltenberg at det er nødvendig både å slåss mot Høyre og å fokusere på partiets kjernevelgere, mens Trond Giske mener at partiet må satse på å vinne tilbake sine egne velgere som nå sitter på gjerdet. Flere sentralstyremedlemmer uttrykker også bekymring over at Høyre og Frp nå har begynt å appellere til tradisjonelle kjernevelgere for Ap, som de fagorganiserte.
Vist 144 ganger. Følges av 7 personer.

Kommentarer

Dette overasker meg da ikke Spectator. Det er derfor jeg ikke har tatt AP så hardt på lokalt nivå.
Sannheten er at fler og fler oppdager at de borgerlige partiene, er bedre også for" arbeidsfolk" flest.
Jens Stoltenberg blir ikke noen landsfader, men kommer til og bli kjent for den, som oppløste sosialdemokratiet enn gang for alle i vårt land.

Dynastienes ledende verden innen AP er jo så forsvinnende langt borte fra folk flest – så floskelen fra AP om – at alle skal med – er som det er sagt rent nonsens og tøv!

Ja – også var det det med åpenheten, da…..

Må nok ha mer enn partibok for å oppnå det – ser det ut til!!! Jf Bør være godtatt og evt medlem i et eller annet AP-dynasti! Ikke sant?

Ser det drives valgkamp her på alle nivå, også de laveste som går på baksnakking etc.
Spesielt interessant når dette skjer av personer som ikke har vært til stede der ting foregår.
Synspunktene som legges til grunn er enkeltjournalister som er fiendtlig innstilt til Arbeiderpartiet.
Vi som har vært innenfor i en del år har en annen virkelighet.
Dette bare til orientering. Jeg deltar ikke i valgkamp på dette nivå.
Jeg debatterer politikk, som hvordan vi har det i dag og hvorfor det ble slik
For de uopplyste, Arbeiderpartiet ønsker alle typer velgere velkommen.
.

Siden du nå har registrert at enkeltjournalister kan være fiendtlig innstilt til Arbeiderparti, så ønsker jeg deg velkommen inn i det gode selskap, Thor Steinar…
Du har forsåvidt rett i at det finnes et mindre amtall mørkerøde journalister som foretrekker både SV og partiet Rødt, langt fremfor AP…

Og da kan du vel tenke deg hvordan vi andre i det gode selskap har hatt det helt siden mellomkrigsårene med gjennomgående negativ presse fra minst 90% av journalistkorpset…
VSå vlkommen etter Thor Steinar.

Vel, hr. Rohde – ja dette er ren og skjær valgkamp – hvor meningsytringer både den ene og annen vei tar fart! Men med A-media innen rekkevidde – som styrer langt de fleste distriktsaviser m m – så regner jeg tross alt med at dere får fram det dere står for og ikke minst lover skal skje om dere fortsatt oppnår styringsmakt! Vi andre – for vår del – prøver selvsagt fremme våre egne synspunkter og derved påpeker alle de feil og løftebrudd en kan komme over fra de siste to styingsperiodene til AP og de R/G. Slik er det bare – og i denne sak er det journalister som har kommet over og poengterer intern uenighet i ditt parti! Og dette med dynastibyggingen i ditt eget parti – er vel heller intet ukjent begrep tør jeg mene???

Jon, jeg er enig med deg, har observert det samme mot ditt parti.
Et av de groveste overgrepene var for en del år siden mot Høyre.
En større løssalgsavis hadde bilde av Høyres Kaci på første side.
Fokus var hårklemmen som ikke falt i smak.
Da er det saklig debatt.
Kan være greit å minne om slike saket i dag, da kvinners rettigheter er i fokus. 100 år med stemmerett.
Uenigheten på det området du beskriver Spectator er nok betydelig overdrevet, men så er det jo slik at enighet ikke er godt avisstoff, så da så.

Diskusjonen går på at det er krangel i Arbeiderpartiet nå 100 dager før valget. Om det har vært krangel i andre partier – og hva så ? Man kan ikke glatte over problemet i Arbeiderpartiet med å si at andre har hatt det samme problemet. Jeg synes det er flott at det krangles innad i Arbeiderpartiet, og at kranglingen kommer til overflaten, ikke minst at kranglingen føres i media. Helt supert !!

Arbeiderpartiet lider av mange interne problemer før valget – og som har gitt seg store utslag i meningsmålingene som viser klart flertall for de borgerlige. Veldig positivt spør du meg. Arbeiderpartiet skal bort fra regjeringslokalene til høsten – sånn er det bare !!!

På meg virker det som at krangelen går på alt fra mørkerødt til lyseblått. Arbeiderpartiet er ikke et parti lenger, men det gjør ikke noe det. Arbeiderpartiet har sittet ved makten lenge nok. Nå er det jommen på tide at de går i “tenkeboksen” en stund og bestemmer seg for hvilken ideologi de skal følge.

Arbeiderpartiet vingler i kranglingen. Klarer de å bestemme seg – krangler de – eller krangler de ikke ? Selvsagt krangler de :)

Hm, Stig det må jo være helt flott at AP strides innad. Indre splid skader langt mer enn ytre påvirkning. Ytre påvirkning kan være den medisinen som skal til for at de indre kreftene skal samles mot den ytre påvirkning, og derved skape ro omkring indre splid. Så hysj om dette:-)

Annonse

Nye bilder